Het voordeel van hervulde cartridges van Recoll

Naast actieve inzameling van lege inkjetcartridges, levert Recoll ook remanufactured cartridges van de allerhoogste kwaliteit.

Want in onze hightech productieprocessen controleren we meerdere keren de technische kwaliteit en de afdrukkwaliteit van de hervulde cartridge. Daarom geven we ook garantie op onze producten. Recoll regelt de hele keten. Dat is voor jou een aantrekkelijk vooruitzicht, want de marge op hervulde cartridges is groter. En zelfs zonder die extra opbrengst: als de optie bestaat om zuinig om te springen met kostbare grondstoffen, dan benut je die toch?

Remanufactured inkjet cartridges
RECOLL - remanufacturen inkjet cartridges printkoppen

Onze producten

 • Hoogwaardige kwaliteit met 3 jaar garantie
 • Meer marge voor jou als verkoper
 • Goedkoper alternatief voor het origineel
 • Duurzaam ondernemen
 • 100% patentvrij
 • Groot assortiment
Inzameling en verkoop van inktcartridges

Klantenbinding

Zelf een steentje bijdragen aan het klimaat geeft natuurlijk een goed gevoel. Niet alleen omdat lege cartridges vaak nog een paar levens voor zich hebben. Zeker ook omdat het inzamelen allerlei mooie kansen met zich meebrengt. Want voor specifieke inktjetcartridges die je inzamelt, krijg je van Recoll een financiële vergoeding. Deze vergoeding kun je bijvoorbeeld weer aan je klant teruggeven in de vorm van een korting of loyaliteitsactie. Bovendien straalt het actief inzamelen ook af op het imago van jouw winkel of webshop. Kortom: reden genoeg om te kijken wat Recoll voor jouw webshop of winkel kan betekenen.

Circulaire verkoop remanufacturing inktcartridges

Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Recoll brengt gebruikte producten terug in de keten. Alleen zo kunnen we verspilling van grondstoffen terugdringen en kunnen we producten ontwikkelen voor hergebruik. We streven ernaar om iedereen duurzaam te laten printen. Samen op weg om onze collectieve footprint verkleinen.

 • Ervaring: Recoll heeft ruim 29 jaar ervaring met ‘collect as a service’
 • Cirkel rond: Recoll verzorgt ook de productie en verkoop van hervulde cartridges
 • Grip: Recoll beheert als verantwoordelijke voor het product elke fase in de circulaire keten
 • Kwaliteitsgarantie

Als verkopende partij ben je op zoek naar zekerheid. Daarom is het belangrijk om te weten dat Recoll zijn verantwoordelijkheid neemt voor haar producten. Waar dan ook in de hele keten – van inzameling tot verkoop en het moment dat de cartridge opnieuw ingezameld wordt. Kortom: tijdens en na de verkoop van een hervulde cartridge biedt Recoll volledige garantie.

RecycleClub verpakkingen

RecycleClub of je eigen merk?

Elke cartridge die bij Recoll is hervuld, krijgt vervolgens een nieuwe identiteit. Dat kan ons eigen label zijn, RecycleClub of jouw eigen huismerk. Kies je voor RecycleClub dan profiteer je van een populaire merknaam met een uitstekende reputatie. Bovendien lift je mee met de marketingacties vanuit RecycleClub. Tegelijkertijd kiest een deel van onze klanten juist bewust voor een eigen huismerk. Zo kunnen zij zich met een uniek aanbod onderscheiden van andere winkels. In zo’n traject naar een eigen huismerk adviseren onze specialisten je graag over de ontwikkeling. En als het nodig is, begeleiden we dit traject ook. Welk variant past het beste bij jouw doelstellingen?

Lever je lege cartridge in

Sluit je ook aan bij Recoll!

Hoe meer lege cartridges beschikbaar zijn, hoe meer remanufactured inktpatronen op de markt komen. Dat is een aantrekkelijk vooruitzicht. Ook voor jou, want de marge op hervulde cartridges is groter. En zelfs zonder die extra opbrengst: als de optie bestaat om zuinig om te springen met kostbare grondstoffen, dan benut je die toch?

 • Duurzaam ondernemen
 • Recoll regelt alles rondom de inzameling
 • Verdien wat extra met ingeleverde inkjetcartridges
START OOK MET INZAMELEN!